personlighedstest med mange svar

Personlighedstest og personlighedstyper

Har du nogensinde tænkt på, hvad der driver dig til at agere på en bestemt måde? Eller hvad der får netop din person til at skille sig ud fra mængden? Svaret kan med stor sandsynlighed findes i din personlighedstype. Men hvordan afdækkes denne og den betydning, der medfølger? Dette kan du finde ud af ved at gennemgå en personlighedstest.

Read more

Nærbillede af en åben fyldningsdør i træ

Fyldningsdørens historie og udvikling gennem tiden

Fyldningsdøren er en klassisk dør, som har eksisteret i Danmark siden 1600-tallet. Døren er kendetegnet ved dens fyldninger, som kan være uens eller asymmetriske på dobbeltdøre.

Historisk set var det almindeligt med to fyldninger på døren, men det blev senere populært med en enkelt større fyldning. Fyldningsdøren har også gennemgået en række ændringer i dens udseende og design, især i København, hvor en større fyldning blev mere populær. I dag er fyldningsdøren stadig en klassisk dør, men dens popularitet er faldet i takt med nye design- og indretningsstile.

Read more

Brochure bliver overrakt

Flyer, brochure eller folder. Hvad skal du vælge?

Brochure, foldere, flyers. Mange kan blive forvirrede, når de skal tage stilling til, om det er en flyer, en brochure eller måske en folder, som der er mest optimal til deres budskab eller tilbud. Måske fordi der er skabt lidt forvirring, i forhold til hvad de forskellige formater rent faktisk er. Vi har samlet lidt information her, som måske kan hjælpe dig med, hvad du skal vælge.

Read more

Hvad er Danmarks største kommuner i 2020?

Hvad er Danmarks største kommuner i 2020?

Leder du efter en liste over Danmarks største kommuner? Så skal du først beslutte dig, om du vil måle størrelsen ud fra befolkningstal eller ud fra areal. Der kan nemlig være forskel. I dette tilfælde har vi kigget på befolkningstallet baseret på antallet af indbyggere i kommunen. Vi baserer tallene på den seneste måling fra Danmarks Statistik, der hvert år udgiver en ny rapport med disse oplysninger.

Read more