Palævinduer på ældre bygning med blomster i og stenhegn i forgrunden

Hvad er et palævindue? En guide til forståelse af denne vinduestype

Palævinduer er en vinduestype, der typisk er kendt fra ældre patriciervillaer, murermestervillaer og større landejendomme. Et palævindue er et sidehængt vindue, der typisk har mellem 6 og 8 ruder per fag. Det kan dog også leveres som fastkarmsvindue. Palævinduer er kendetegnet ved at have mange sprosser, og de ligner til forveksling bondehusvinduer.

Palævinduer kan fremstilles i forskellige materialer, såsom træ, træ/alu og PVC. Derudover kan palævinduer fremstilles efter mål, så de passer perfekt til boligens arkitektur og stil. Vinduer med mange sprosser, som palævinduer, kan give boligen et nostalgisk og romantisk udtryk, og samtidig tilføre en masse lys og luft til rummet.

Read more

Brochure bliver overrakt

Flyer, brochure eller folder. Hvad skal du vælge?

Brochure, foldere, flyers. Mange kan blive forvirrede, når de skal tage stilling til, om det er en flyer, en brochure eller måske en folder, som der er mest optimal til deres budskab eller tilbud. Måske fordi der er skabt lidt forvirring, i forhold til hvad de forskellige formater rent faktisk er. Vi har samlet lidt information her, som måske kan hjælpe dig med, hvad du skal vælge.

Read more