Gravid kvinde tæt på termin med hænderne på maven

Graviditet: Hvordan beregner du din terminsdato?

Graviditet er en utrolig spændende tid i en kvindes liv, men det kan også være en periode fyldt med usikkerhed og spørgsmål. En af de vigtigste ting at forstå under graviditeten er terminen – den forventede dato for barnets ankomst. I dette blogpost vil vi udforske, hvad en termin er, og hvordan du kan udregne din terminsdato ved hjælp af terminsberegning.

Read more

Mand som træner

Er der en sammenhæng mellem, hvor meget jeg sveder, og hvor meget jeg forbrænder?

Hvis du er en af dem, som er vant til at sidde på spinningcyklen og hamrer derudaf, er sved nok ikke et ukendt begreb for dig. Spinning er nemlig en af de motionsformer, som er kendetegnet ved, at sveden hagler af dig, mens kalorierne også får én over nakken. Men sved og kalorieforbrænding er ikke nødvendigvis så tæt forbundne, som man skulle tro. Read more

kvinde svævende med paraply

3 øvelser der kan forandre dit liv

Hvad tænker du på, lige inden du falder i søvn? Ligger du og glæder dig til dagen i morgen? Eller har du en insisterende stemme i baghovedet, der minder dig om det, du bruger kræfter på at feje dybt ind under gulvtæppet? Det kan være en følelse af utilfredshed. Eller frustration over ikke at gøre det, der virkelig gør dig harmonisk og glad. Måske skal du slutte fred med en veninde? Eller skifte uddannelse? Du ved det allerbedst selv.

Det gode er, at du faktisk kan være din egen coach. Forestil dig, at du er detektiv og skal finde ud af, hvordan du løser gåden til større livskvalitet. Du skal begynde at mærke, hvilke tegn din krop og dine følelser giver dig og tage dem alvorligt.

Læs videre, og prøv kræfter selv-coaching med tre enkle øvelser.

 

Read more