Bekæmp dit fedt på dine knæ

Er dine knæ også for polstreret fra naturens side? I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du kan få slankere knæ med blot en øvelse som skal gentages 3-4 gange om ugen.

Et par knæ i luften
Photocredit: Victor Freitas/Unsplash.com

Hvor sidder den?

Dine knæ er pakket ind i et blødt fedtlag, som gør det umuligt at se, om du overhovedet har en knæskal …

 

Hvordan havnede den der?

Fedt på knæene kommer ofte af en kost med for mange forarbejdede fødevarer. De indeholder meget lidt næring og får fedtmassen til at stige. Dette kan blandt andet ses på dine knæ. Derudover er dine knæ måske væskefyldt på grund af inflammation eller en kost rig på hvedemel, sukker og salt, der alt sammen binder overflødig væske i benene.

LÆS OGSÅ: Hvad er hemmeligheden bag en flad mave

Actionplan

  • Øvelse: Lav følgende øvelse 3-4 gange om ugen. Du udfører øvelsen ved at sidde på en stol med den ene fod på gulvet, og den anden strakt ud. Nu skal du rejse dig og sætte dig igen. Det skal du gøre 5 gange med hvert ben.
  • Træning: Styrk især dine lårmuskler. Din lårmuskel kører ned over knæet og sørger blandt andet for, at du kan strække dit knæ.
  • Kost: Sørg for at få protein og grønt til alle hovedmåltider. Det koster kroppen flere kalorier at nedbryde protein end at nedbryde kulhydrater.

Leave a Reply