Hvad er bedøvende kondomer?

Et bedøvende kondom ligner umiddelbart et helt almindeligt kondom, men det adskiller sig ved at være tilsat en helt speciel creme på indersiden. Dette specielle glidemiddel hedder ’benzokain’, og bidrager til en delvis bedøvelse af penis.

Banan som får kondom på
Photocredit: Deon Black / Unsplash.com

Bedøvende kondomer er blevet ekstremt populære i de seneste år, hvor de specielt via internetbutikkerne er kommet meget bredt ud til danskerne. Det er nemlig typisk ikke bedøvende kondomer du vil se hænge på hylderne i det lokale supermarked.

Modvirker for tidlig sædafgang

Et meget velkendt problem hos mænd – specielt unge mænd – er, at man får udløsning lidt tidligere, end man kunne ønske sig. Det fænomen kaldes typisk ’for tidlig sædafgang’, og med tanke på problemets store udbredelse, er det da også helt naturligt, at de bedøvende kondomer er kommet på markedet til at bekæmpe dette.

Kondomerne med bedøvende creme nedsætter simpelthen følsomheden, og dermed udsættes udløsningen – i mange tilfælde til glæde for begge parter. For tidlig sædafgang kan være grund til ekstremt store frustrationer for både ham og hende, og derfor er et bedøvende kondom helt oplagt at prøve, hvis man har med denne udfordring at gøre.

Der findes naturligvis også mange andre typer kondomer, men de bedøvende af slagsen er specielt interessante fordi de modvirker et reelt problem hos mange mænd, hvilket gør dem helt unikke sammenlignet med de andre specielle varianter, der er på hylderne i de danske onlinebutikker.

Leave a Reply