Hvordan skaber man et uforglemmeligt bryllup?

Et bryllup er noget helt specielt, en af de dage i livet man husker og for mange måske den største dag i livet. Det er den dag man siger ja til hinanden og binder sig tættere sammen. Festlighederne og selve dagen planlægges lang tid i forvejen, så man kan nå at sikre, at alt er helt perfekt og for at sikre at denne store dag kan forløbe uden de store problemer. Dagen, hvor man siger ja til at dele resten af livet med en anden, skal nemlig være helt perfekt.

Brudepar der bliver viet
Photocredit: StockSnap / Pixabay.com

Musik til festen

Hvordan sikrer mig sig så dette uforglemmelige bryllup som alle stiler efter? En af de ting man kan gøre er at sørge for musikken. Musikken betyder en hel del for stemingen den dag, og det er der mange måder, man kan gøre på. Det kan være alt fra et lille orkester til en dj eller en mand ved et piano. Stemningen skal nok komme i top, det er bare at finde det, som passer bedst til dit selvskab.

Hvad f.eks. med et musikalsk indslag inde I selve kirken? Hvor en musiker kommer og synger jeres sang? Det kan selvfølgelig også arrangeres på rådhuset. Eller måske har du det svært med den tale og vil hellere sige kun 10 ord og så have en musiker ind og spille en helt speciel sang, der bare beskriver jeres forhold?

Der er mange måder at gøre det på og det handler alt sammen om at udtrykke jeres følelser overfor hinanden. Derfor hjælper det heller ikke med et højt pumpende beat, med mindre at det er en technofest, I er ved at afholde. Det kan dog fint passe ind, hvis det er en helt speciel sang for jer, det kunne også være et jazz band, der kom forbi, mulighederne er mange, og hvem ved lige netop, hvilken type musik der passer til jeres bryllup?

Det vigtigste er selvfølgeligt at sikre, at festen varer til den lyse morgen med fuld gang i dansegulvet. Det kan sikres på mange måder og 2 festglade musikere, en guitarist eller et stort live orkester kan alle sikre en fed fest. Måske skal der senere på aftenen også en dj på for virkeligt at sætte gang i festen, men det vigtigste er, at stemningen heletiden passer til det, I ønsker jer. Det er nemlig dig, der skal bestemme, hvilken type musik der skal afspilles til festen.

 

Bryllupsbilleder

Den letteste måde at gøre en dag uforglemmelig er at få taget en masse billeder på selve dagen, som I efterfølgende kan tage frem og bruge til at frembringe de gode minder. Det skal dog også helst være nogle billeder, som har en vis kvalitet, så mindet ikke spoleres af dårlige vinkler, fingre foran linsen, manglende lys, rystelser eller lignende.

Derfor kan det være en god idé at hyre en professionel bryllupsfotograf, som kan være med jer hele dagen, og som både kan varetage fotograferingen ved selve vielsen, tage de officielle bryllupsbilleder, tage billeder ved en eventuel reception og måske endda følge med jer til festen, så I får fysiske minder fra hele dagen. Bryllupsfotografer er ikke nær så dyre, som man skulle tro, og det er penge, der er givet godt ud, når I om 50 år kan kigge tilbage på dengang, I blev gift.

Leave a Reply