Hvad skal jeg give min kæreste i julegave?

De fleste har stået i en situation, hvor de har været tomme for gaveidéer i julemåneden. Især gaven til kæresten kan være svær at få styr på, da der ofte er sat mange krav og forventninger. Som en hjælp, vil der i det nedestående være opgivet en liste med gaveidéer til både mænd og kvinder. Er du derfor i tvivl om, hvad der er en god julegave til kæresten, så kan du finde inspiration her.

Julegave til kæreste
Photocredit: Monicore / Pixabay.com

Nyforelskede, seriøse eller gift?

Når man skal på udkig efter den perfekte julegave til kæresten, er det vigtigt at man lige stopper op, og overvejer hvor langt i forholdet man er. Har man kun set hinanden i et par måneder, skal man nemlig holder sig fra at købe praktiske julegaver så som køkkenudstyr, da denne type gave hurtigt kan ødelægge den romantiske stemning. Hvis I har været sammen i længere tid, forventes det, at der bliver brugt lang tid på gaven, og derfor vil et sæt undertøj fra Føtex bestemt ikke være sagen.

Det er bestemt ikke nemt at gå på gaveindkøb, når det gælder julegaven til kæresten. Men hvis du bruger lidt ekstra tid på gavevalget, vil du opleve at det er hele besværet værd i sidste ende!

Julegave til hende:

Når du skal købe en julegave til din kæreste, er det vigtigt at du lægger tanker bag. Det kan mærkes, når der er blevet brugt ekstra tid på gaven, og det vil du helt klart blive belønnet for, når gaven er givet.

Lingeri: Er i stadig nyforelskede, eller skal et længerevarende forhold piftes op, så gå efter en fræk eller sensuel gave. Lingeri har længe været et stort hit i juletiden, hvilken der er mange gode grunde til. Lingeri er nemlig både forførende, smukt og lækkert, og det er en gave som både du og din kæreste vil sætte pris på. Pas dog på med at gå efter små røde g-strenge, hvis din kæreste eller kone ikke selv går i dem, og køb aldrig trusserne for store – begge vil blive taget som en hentydning, og det skal du helst undgå. Gå efter flatterende farver, blonder og mønstrer, som du kan se din kæreste i – så vil julegaven nemlig uden tvivl blive et hit.

Et smykke: Har du været sammen med din kæreste i længere tid, er et smykke stort set altid en succes. Et smykke er vedvarende, og det er derfor noget din kæreste kan have glæde af i lang tid. Du skal dog passe på med at købe smykker, blot fordi de er flotte. Der er nemlig en symbolik bag hvert smykke, og det er noget de fleste kvinder lægger mærke til. Ringe er eksempelvis forbeholdt kærestepar, som har været sammen i lang tid. Ringen symboliserer for mange nemlig ægteskab, og det er derfor også en gave som kan skabe misforståelser. Køb derfor i stedet en smuk halskæde, hvis du blot ønsker at give en seriøs og personlig julegave. Gå efter et armbånd eller et sæt øreringe, hvis du vil have større valgfrihed, og vil give en gave, som kan bruges i hverdagen.

Parfume: Hvis din kæreste skal dufte helt fantastisk, er det selvfølgelig en parfume du skal gå efter. Her er valgfriheden stor, og du har mulighed for at gøre julegaven helt personlig. Gå efter en duft, som understreger hendes personlighed, så er du sikker på at ramme rigtigt. Er din kæreste eksempelvis frisk og aktiv, kan du gå efter en mild og frisk parfume – eksempelvis med citrusagtige noter. Vil du hellere give en parfume til aftenbrug, kan du gå efter en kraftig og mørk parfume, som dufter hele aften. Chanel, Christian Dior og Yves Saint Laurent laver især gode fyldige parfumer.

Julehave til ham:

Når du er på udkig efter den perfekte gave til manden i dit liv, er det vigtigt at du har for øje, hvilken type din kæreste eller mand er. Er han den vilde og aktive mand, som ville blive gladest for en oplevelse, rejse eller sportudstyr, eller er han den mere stille type, som ville foretrække en spændende bog eller en lækker skjorte? Husk at gaven skal passe til personen, hvis du vil være sikker på at købe noget som han bliver glad for. Netop derfor er du da også den rette til at give den perfekte gave.

Elektronik: Langt de fleste mænd er glade for gadgets og elektronik, og hvis din mand ikke er undtagelsen, så er det bestemt en god idé at gå på gaveindkøb i denne kategori. Hører din kæreste eksempelvis meget musik, vil et sikkert hit være et par lækre højtalere til hjemmet, eller nogle gode høretelefoner, som han kan tage med på farten. Hvis du vil have hjælp til hvilken elektronik du skal gå efter, kan du med fordel holde øje med de mange magasiner til mænd, som ofte udgiver artikler om ”must haves” op til jul.

Parfume: Mangler din man en lækker duft til hverdag eller specielle lejligheder? Så er det bestemt en parfume du skal gå efter. Det er nemlig en gave, som både du og din kæreste vil få glæde af på længere sigt. Gå efter en parfume, som passer til din kærestes hverdag, hvis du vil være sikker på, at den skal bruges ofte. Gå eksempelvis efter mørke træagtige toner, hvis du vil give ham en parfume, som er god til kontoret eller aftenbrug, og gå i stedet efter en citrusagtig duft, hvis parfumen skal være mere let.

Ting til sporten: Langt de fleste mænd har en sport eller hobby, som de bruger tid på i løbet af ugen. Uanset hvilken sport eller hobby der er tale om, kan man i langt de fleste tilfælde købe udstyr, som gør træningen en smule sjovere. Løber eller cykler din mand eksempelvis ofte, kan du gå efter ur, som kan måle afstand og tid. Hvis der bliver hørt musik på turene, kan du gå efter en holder til telefonen eller musikafspilleren, så din kæreste kan have sin musik med, uden at telefonen rasler i lommen. Gå kun efter en gave i denne kategori, hvis det er noget som din kæreste er engageret i – ellers kan det hurtigt blive opfattet som en hentydning til, at han skal dyrke mere sport.

De seks overstående gaveidéer er forholdsvis traditionelle, og er ofte kategoriseret som sikre gavehit. Du går altså ikke galt i byen, hvis du holder dig inde fos disse kategorier. Husk at det vigtigste ved juleindkøbet er, at der er lagt tanker bag gaven. En personlig gave, vil uden tvivl gøre din kæreste glad.

Leave a Reply