Hvordan anskaffer man sig en carport nemmest muligt?

Dagens spørgsmål, lyder således: ”Hvordan anskaffer man sig en carport nemmest muligt?” – et lidt tosset spørgsmål, er I sikkert mange som tænker, men det er faktisk ikke helt dumt. At få bygget, og opstillet en så simpel ting som en carport kræver nemlig faktisk en hel del. Først og fremmest skal man jo vide, hvorvidt man har lyst til selv at bygge carporten, eller om man vil få et firma til at lave den.

Photocredit: StockSnap / Pixabay.com

Det første kræver jo selvfølgelig, at man er lidt af en handyman, og så skal der sørges for byggematerialer og meget andet. Den anden, og lidt dyrere mulighed, kræver faktisk ikke meget mere end internet, og en telefon.

Jeg fandt nemlig frem til hjemmesiden easymodul, som er udbyder af designercarporte til hele Skandinavien. De tilbyder tre former for montage af din carport, hvis du køber din carport fra dem. Den første mulighed, er at Easymodul står for levering, støbning og montage. Det er altså en fuld montage, hvor du ikke skal tænke på noget som helst. En anden mulighed er hvor både bygherre, og en repræsentant deltager i montagen. Bygherre skal her have gravet huller i forvejen, efter easymoduls anvisninger. Så bliver carporten leveret, og der bliver sendt én montør, i et givent tidsrum.

Den sidste mulighed er selvbyg. Det er jo – ganske logisk – hvor man selv monterer sin carport, hvilket sandsynligvis vil kræve en hel del håndværksmæssige færdigheder.

Jeg håber at I føler at mit selvstilte spørgsmål blev besvaret, og fandt du indlægget brugbart, eller slet ikke brugbart, så synes jeg absolut du skal skrive en lille kommentar. Det er altid rart at høre fra jer!

Leave a Reply