Hvad er årets mest populære julegaver til mænd?

December står for døren, og det er blevet tid til at shoppe årets julegaver. Men hvad skal du købe til manden, der ikke rigtig ønsker sig noget? Vi har samlet en liste med år 2020s mest populære julegaver til ham. Se listen igennem og lad dig inspirere inden årets juleshoppetur.

Julegaver til ham pakket flot ind
Kilde: Yvettefang0604 / Pixabay.com

Ny smartphone med 5G

Der er ikke længe siden, at det nye 5G blev lanceret i Danmark. Så skal du finde julegaven over alle julegaver til ham, er en ny smartphone med 5G et virkelig godt bud. Du kan købe en ny telefon med 5G i butikker som Humac og Yousee, hvor du også kan læse meget mere om, hvilke funktioner de nye telefoner har.

 

Oldschool sneakers

Nye sneakers er bare pænere end hans gamle sneakers, han tager på hver dag. Så går din kæreste også altid i sneakers, så forær ham et par nye i julegave. Gå efter sæsonens farver eller køb de oldschool Adidas, Nike eller Vans i hvid. De holder forevigt.

 

Ny butterfly

Leder du efter en lille ekstra gave? Køb et fin butterfly i et mønster, som han kan bruge nytårsaften. Butterflyen er blevet in og kan gøre ethvert look festligt.

 

Bog om sous vide

Èn madtrend har fyldt særlig meget i år, nemlig den franske sous vide. Det gør dig nemlig i stand til at lave gourmetmad hjemme i dit eget køkken, uden du behøver være mesterkok. Giv ham en ny sous vide-kogebog, så han kan blive inspireret.

 

Lækkert cykeltøj

Hører din mand til den store del af danskerne, der er begyndt at cykle på racercykel? Eller kører han på cykel på arbejde? Forær ham en lækker og praktisk cykeljakke eller nye cykelshorts. Han bliver med garanti glad for det!

 

Drone

En drone er et stykke legetøj for voksne, der elsker elektronik og sjove gadgets. Den er også god til ham, der rejser meget, og som gerne vil tage smukke naturbilleder.

 

En virkelig god kokkekniv

En god kniv gør madlavningen virkelig meget sjovere. Invester i en kostbar udgave, som holder i mange, mange år.

 

Brætspil

Der er efterhånden mange gode brætspil på markedet med alt fra quizspil til de tungere strategispil, som gerne tager 5-7 timer at spille.

 

Whisky, gin og rom

Tag forbi en vinforretning, og køb en god flaske rom, gin eller whisky, som kan noget helt særligt.

 

Nyt sølvur

Et ur er en af de få smykker, enhver mand bør eje. Giv ham et smukt og klassisk sølvur, eller gå efter sæsonens fine ure med brune og sorte læderremme.

 

Oplevelsesgaver

En tur over Lillebælt eller gourmetaften på kroen. Der er masser af muligheder for sjove oplevelsesgaver, som rammer lige i din mand eller kærestes smag.

 

Skiudstyr

Er din kæreste stor fan af ski? Giv ham nyt, lækkert skiudstyr, som du ved, ham mangler, eller gå på jagt efter noget, som ham måske ikke engang ved, at han mangler.

 

Fede højtalere

De fleste elsker, når de har god lyd i huset, sommerhuset, eller hvor de ellers befinder sig. Kig efter et par fede af slagsen, som han kan tage med på tur.

 

Kaffemaskine

Kaffe er ikke bare kaffe. Måden den brygget på, gør en verden til forskel. Find nye kaffemaskiner som aeroPress, og giv ham en ny kaffeoplevelse.

Leave a Reply