Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan sletter/blokerer du for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brugte annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Supremacy IVS
Chr. X’s Vej 1-3, 6100 Haderslev
Mail: hej@nuvomedia.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

Cookies er intet andet end en simpel og harmløs tekstfil, der bliver opbevaret på enten din PC eller den enhed, du besøger vores webside fra. Der vil ikke blive gemt nogle personlige oplysninger og de kan dertil heller ikke indeholde vira.

3. Sådan sletter/blokerer du for cookies

Hvis du har et ønske om at kunne slette og/eller blokere for cookies på din PC eller anden form for enhed, så skal du blot gøre brug af den guide, du finder her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Cookies er noget, der bruges af flere forskellige årsager, hvilket blandt andet er noget, der tæller teknisk funktionalitet, så vi bl.a. kan huske dine indstillinger. Ydermere, så bruges de også til trafikmåling, så vi kan følge med i hvor mange, der besøger vores webside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Her på siden benytter vi os blandt andet er cookies fra Google Analytics. Disse cookies bruges til at måle trafikken på hele vores website. Hvis du vil fravælge cookies fra GA, så kan det gøres ved hjælp af denne guide: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugte annoncenetværk

Her på siden benytter vi os af følgende annoncenetværk: Partner-Ads og Adtraction.

7. Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig personlige oplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, der selv er blevet givet tilsagn til. Dertil samler vi aldrig personoplysninger, uden at det reelt set oplysninger, du selv har indtastet her på siden.

Derfor bruges dine personoplysninger ikke til andet end i den sammenhæng, du selv har indtastet dem. De bruges bl.a. til at danne os et bedre kendskab af dig og vores øvrige brugerbase. Det gøres blandt andet gennem analyser og undersøgelser, for at kunne forbedre vores indhold og målrette det bedre.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger, vi har registreret om dig hos os, så bør du ikke tøve med at kontakte os på hej@nuvomedia.dk. Du kan dertil også frit gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til de regler, der er skrevet i Persondataloven.